A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

День знань в Інгульській школі

Дата: 02.09.2021 14:05
Кількість переглядів: 253

    День знань - одне із головних свят навчального року – урочисте, хвилююче і відповідальне. А особливо, коли до нього дуже старанно підготувались вчителі та учні КЗ «Інгульське НВО ЗШ І-ІІІ ст.». Учні під керівництвом педагога-організатора Довгенко Емілії Костянтинівни показали дуже цікаве і захоплююче дійство. Лунали пісні, виконувались композиції та таночки. Дуже розчулив виступ першокласників, яких у цьому році - 10.

  На свято завітали  гості - заступник селищного голови Сівова Наталія Миколаївна, староста Федунець Тетяна Михайлівна, депутати селищної ради Ніколаєв  Микола Володимирович та Гриджук Віктор Миколайович із щирими привітаннями та приємними подарунками, які вкрай необхідні для першокласників та всієї школи. Також  Наталія Миколаївна привітала призерку конкурсу дитячих малюнків та дитячих робіт «Незалежна і єдина – моя рідна Україна, який було організовано  Устинівською селищною радою - Вербіцьку Марію.

  Всі, хто відвідав свято першого дзвоника  отримали багато позитивних емоцій та гарний настрій і з новими силами розпочали навчальний рік.

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь