A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

День Соборності і Свободи України

Дата: 21.01.2022 13:51
Кількість переглядів: 253

22 січня відзначають День Соборності і Свободи України - день, який символізує єдність земель України. Це одне з найважливіших свят нашої країни, яке підкреслює, що ми всі - це один народ і ніякі рубежі не зможуть нас розділити. Це свято нагадує кожному з нас, що ми маємо починати з себе, що ми всі разом є ланками одного ланцюга на шляху до миру, взаємоповаги та дружби.

Напередодні відзначення цього свята в Устинівській територіальній громаді відбулися урочистості, підняття Державного Прапора України, хода та покладання квітів до пам’ятного знаку загиблим воїнам АТО.

В заході взяли участь селищний голова Пеньков І.О., заступники селищного голови, учасники бойових дій на сході України, старости та жителі громади.


Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь