A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Перевірено умови проживання дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах

Дата: 09.02.2022 11:57
Кількість переглядів: 198

Одним із важливих завдань сектору служби у справах дітей Устинівської селищної ради та відділення соціальної роботи Центру надання соціальних послуг є виявлення на ранніх стадіях сімей, які не бажають або не можуть виконувати виховні функції відносно своїх дітей.

З цією метою на території селищної територіальної громади проводяться профілактичні рейди «Діти вулиці», в ході яких перевіряються умови утримання і виховання дітей, в сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинах.

8 лютого 2022 року працівниками сектору служби у справах дітей та відділення соціальної роботи Центру надання соціальних послуг спільно з інспектором сектору ювенальної превенції  відділення поліції було здійснено плановий виїзд в смт Устинівка, під час якого проведено обстеження умов проживання 5 сімей, в яких виховуються 15 дітей.

За підсумками проведеного рейду складено 1 протокол за ст. 184 КУпАП про притягнення до адміністративної відповідальності матері за невиконання батьківських обов’язків щодо виховання дітей, 1 неповнолітню дитину направлено на медичне обстеження до КНП «Устинівська лікарня», а також  вручено гуманітарну допомогу 2 сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь