A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Рейд по ліквідації стихійної торгівлі

Дата: 14.02.2022 16:17
Кількість переглядів: 267

З метою недопущення несанкціонованої (стихійної) торгівлі та на виконання рішення виконавчого комітету Устинівської селищної ради від 25 травня 2021 року № 71 «Про заборону (ліквідацію) стихійної торгівлі та торгівлі з рук у невстановлених місцях на території Устинівської селищної територіальної громади», 14 лютого 2022 року членами робочої групи по виявленню ознак адміністративного правопорушення було проведено рейд у центральній частині смт Устинівка (вул. Миру), по вул. Шаталова і на території ринку Устинівської селищної ради. 

В ході роботи було виявлено 2-х суб’єктів господарювання , які на момент початку рейду вже здійснювали  торгівельну діяльність на території стоянки біля магазину «Ізабела». З ними була проведена роз’яснювальна робота, вручено листівки з інформацією про негативні наслідки стихійної торгівлі  та наголошено на необхідності здійснювати торгівлю на території ринку. По вул. Шаталова (територія верхнього ринку) порушень не виявлено.

Також була проведена роз’яснювальна робота з населенням про те, що можна нашкодити власному здоров’ю, якщо харчуватися зі стихійних ринків. Їм була вручена листівка з інформацією про негативні наслідки стихійної торгівлі. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь