A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Міжнародний день сім'ї

Дата: 04.05.2022 11:38
Кількість переглядів: 117

20 вересня 1993 року Генасамблеєю ООН з метою сприяння соціальному прогресові та з урахуванням того, що в різних соціальних, культурних та політичних системах існують відмінні концепції сім’ї запроваджено Міжнародний день сім'ї, який відзначається щороку 15 травня.

Сім´я, увібравши в себе історичний досвід всіх попередніх поколінь, завжди була і залишається осередком збереження духовних і культурних традицій нації. Весь світ знає, якою талановитою, працелюбною, духовно багатою є українська нація. Ці високі якості закладаються саме в сім´ї, де дитина отримує перші уроки любові до батька, матері, до своєї Батьківщини. У сім´ї вона набирається сил і натхнення, які допомагають їй впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати вершин і отримувати перемоги, адже саме родина є тією цеглинкою, з якої складається добробут та спокій у нашій державі.

Тож з нагоди відзначення Міжнародного дня сім’ї, відділ освіти сім’ї, молоді та спорту Устинівської селищної ради проводить для дітей, батьків та педагогів Літературний конкурс «Книга сімейних історій» (есе, оповідання, в якому висвітлена одна або кілька сімейних традицій Вашої сім’ї, обсяг 1-3 сторінки).

Роботи приймаються до 12 травня 2022 року на електронну адресу viddil_osms_ustynivska@ukr.net або до відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Устинівської селищної ради (смт Устинівка, вул. Ювілейна, 6)Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь