A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Мамині обійми

Дата: 06.05.2022 14:32
Кількість переглядів: 172

       В Україні День матусі офіційно відзначається щорічно, починаючи з 2000 року, у другу неділю травня. У 2022 році ця дата припадає на 8 травня. Саме цього дня святкує День матері більшість країн. Взагалі, травень є місяцем Пречистої Діви Марії, Божої матері. До неї звертаються тоді, коли потрібні заступництво та допомога. Саме тому це свято має ще й релігійне підґрунтя. Крім цього, у травні Природа-Мати виряджає свою Доню-Землю у весняні квіти. Це символізує дорогу в життя, працю та радість.

        Сьогодні, напередодні Дня матері, яке святкуватимемо вже у цю неділю, у комунальному закладі «Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості» відбувся майстер-клас з виготовлення привітальних листівок  «Мамині обійми». У заході взяли участь гуртківці та дітки, які є  внутрішньо переміщеними  особами. Діти отримали купу позитивних емоцій, гарний настрій та власними руками виготовили чудові листівки  на подарунок своїм матусям.

       Дорогі наші, рідні матусі, вітаємо вас з прийдешнім святом! Бажаємо здоров’я, миру, любові, весняного настрою та здійснення мрій!!!


    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь