A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Засідала робоча група з контролю за ціновою ситуацією

Дата: 07.06.2022 19:12
Кількість переглядів: 177

07 червня 2022 року під головуванням заступника Устинівського селищного голови Наталії Сівової відбулося засідання селищної робочої групи з контролю за ціновою ситуацією в Устинівській громаді. Обговорювались питання  цінової політики на території громади та зміни законодавства щодо контролю над цінами в період дії воєнного стану.

Зокрема, у зв’язку з внесеними до Податкового кодексу України змінами, контроль за граничними цінами та граничними торгівельними надбавками здійснюють податкові органи. Враховуючи це, Наталією Миколаївною наголошено, що, у разі виявлення членами робочої групи необґрунтованого підвищення цін на товари, які мають соціальну значимість, невідкладно направляти матеріали до контролюючого органу для вжиття ними відповідних заходів.

З моменту створення робочої групи було здійснено 163 перевірки торгівельних закладів по всій території громади. За результатами було виявлено 25 випадків необґрунтованого підвищення цін, 17 з яких приведено у відповідність до вимог законодавства завдяки роз’яснювальній роботі, по решті випадків - матеріали направлені до відповідних контролюючих органів.


Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь