A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

УВАГА!!! 15 червня відновлена реєстрація на програму грошової допомоги ЮНІСЕФ (Дитячий фонд ООН) "Спільно" для найбільш вразливих сімей

Дата: 16.06.2022 10:16
Кількість переглядів: 300

Програма змінилася, тепер більше людей можуть подати заявку та отримати кошти.

15 червня ЮНІСЕФ продовжив роботу спільної з Міністерством соціальної політики багатоцільової програми грошової допомоги "Спільно" для незахищених родин із дітьми, які через війну з росією потребують фінансової підтримки.

6 червня, через велику кількість заявок, програму було призупинено. Тепер заявки можна починати подавати знову, до того ж,  ЮНІСЕФ розширив критерії отримання грошової допомоги. Тож хто і як зможе отримати кошти від ЮНІСЕФ?

Отже, з 15 червня отримати грошову допомогу за програмою «Спільно» можуть сім'ї, які:

?Мають троє і більше дітей до 18 років (раніше була умова "з яких принаймні одна дитина не досягла двох років на момент подачі заявки", наразі цю умову усунуто).

?Мають принаймні одну дитину з інвалідністю віком до 18 років (раніше була умова "двоє і більше дітей до 18 років, з яких принаймні одна дитина з інвалідністю").

Допомога надається сім’ям незалежно від статусу ВПО, які перебувають у будь-якому регіоні України, але за умови, що вони не отримували грошової допомоги від ЮНІСЕФ чи іншої міжнародної гуманітарної організації з 24 лютого 2022 року.

Як подати заявку на допомогу від ЮНІСЕФ

Заявку на отримання допомоги можуть подати батьки або офіційні опікуни дітей за посиланням register.unicef.org. Всі заявки буде розглянуто фахівцями ЮНІСЕФ та його партнерами щодо відповідності критеріям програми "Спільно". На основі цих даних буде ухвалене рішення щодо надання допомоги.

Заявки проходять такі етапи перевірки:

?Технічний відбір, тобто перевірка чи наявні всі обов’язкові дані без помилок. Якщо ви проходите технічний відбір, ви отримаєте SMS із підтвердженням. Важливо: перше SMS – це підтвердження того, що заявка пройшла технічний відбір, а не того, що допомогу буде надано.

?Згодом відібрані заявки перевіряють на відповідність критеріям програми. Якщо ваша родина відповідає критеріям програми, вам буде нарахована допомога. Після грошового переказу вам надійде SMS для підтвердження отримання платежу.

Якщо ви зареєстрували дві та більше заявок у будь-який період, час на технічну перевірку та перевірку на відповідність критеріям програми збільшується. Це спричиняє затримку виплат для родин, які відповідають критеріям програми. Тож у ЮНІСЕФ просять не дублювати свої заявки.

Розмір допомоги від ЮНІСЕФ

Сума грошової допомоги за програмою "Спільно" на місяць складає 2200 грн на кожного члена сім’ї, але не більше, як на п’ять осіб. Родина отримає одноразову виплату за 3 місяці на вказаний банківський рахунок чи дебетову картку протягом 4 тижнів з моменту подання заявки.

Якщо у Вас виникають труднощі з реєстрацією, звертайтеся до Центру надання адміністративних послуг за адресою: смт Устинівка, вулиця Ювілейна, 2.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь