A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

27 сесія селищної ради

Дата: 30.06.2022 13:55
Кількість переглядів: 1118

29 червня селищний голова Ігор Пеньков провів позачергову двадцять сьому сесію селищної ради восьмого скликання. У пленарному засіданні взяли участь 14 депутатів із 22. Перед початком сесії присутні вшанували хвилиною мовчання всіх, хто загинув у війні з російським агресором.

Депутати одноголосно ухвалили порядок денний пленарного засідання, а також були одностайними при розгляді питань, підтримуючи проекти рішень постійних комісій селищної ради.

Внесено зміни та доповнення до Програми розвитку освіти Устинівської селищної територіальної громади на період до 2027 року. З метою поліпшення якості знань учнів початкових класів буде придбано програмне забезпечення для освоєння вимог Нової української школи на суму 199 980грн..

Депутати не підтримали пропозиції  щодо тимчасового  призупинення роботи філії «Жовтнева загальноосвітня школа І ступеня» Димитровського НВО та філії «Устинівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів» Устинівського НВО. Школи продовжать навчальний процес у своїх статусах.

Внесено зміни до цьогорічного бюджету Устинівської територіальної громади. Із вільного залишку, що склався на 1 січня ц.р., спрямовується додатково на видаткову частину 2 229 837 гривень. Найбільше з цієї суми – 1 881 700 грн. -  виділено освітній галузі, з них 1 542 857грн. буде витрачено на придбання палива для навчальних закладів.

Депутати підтримали  рішення Кіровоградської обласної ради щодо засудження збройної агресії російської федерації проти України  та підтримали суверенітет, териоріальну цілісність та недоторканність України.


Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь