A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 21.07.2022 15:28
Кількість переглядів: 213

Сьогодні, 21 липня, відбулося  чергове засідання виконавчого комітету Устинівської селищної ради під головуванням селищного голови Ігоря Пенькова.

В ході засідання було розглянуто та прийнято до відома  інформацію про розгляд звернень громадян, які надійшди до селищної ради за І півріччя 2022 року, про роботу щодо забезпечення Устинівської громади фахівцями з вищою медичною освітою, про роботу з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Виконавчим комітетом затверджено заходи по підготовці комунальних закладів селищної ради до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 р., порядок видачі довідок відділом загальної та організаційної роботи, заходи з відзначення Дня Державного Прапора та Дня незалежності України, акт визначення розміру збитків, заподіяних внаслідок використання земельної ділянки без правовстановлюючих документів.

Погоджено проект програми розвитку туризму в Устинівській селищній територіальній громаді на 2022-2027 роки з подальшим винесенням на затвердження сесією ради, план заходів на серпень 2022 р. з реалізації дитячої акції «Літо-2022. Разом до Перемоги».

Прийнято рішення про надання матеріальної допомоги за рахунок коштів бюджету громади пораненому військовослужбовцю, який брав безпосередню участь у бойових діях,  допомогу на лікування та поховання жителям громади.

Внесено зміни до положення про адмінкомісію при виконавчому комітеті, надано дозвіл на виділення частини житлового будинку в окреме домоволодіння та окрему адресу, погоджено взяття на квартирний облік учасника АТО.

Докладніше з прийнятими рішеннями можна ознайомитися на офіційному сайті Устинівської селищної ради  у розділі «офіційні документи».


Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь