A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

РЕМОНТ ДОРІГ ПІД ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ

Дата: 20.10.2022 16:26
Кількість переглядів: 151

Стан доріг на території Устинівської селищної територіальної громади - актуальна проблема, яка потребує невідкладного вирішення. Основним завданням у розвитку дорожньо–транспортної інфраструктури є збереження та розвиток автомобільних доріг комунальної власності, що забезпечують транспортний зв'язок селища, прилеглих сільських населених пунктів та забезпечення безпеки руху, екологічного стану доріг відповідно до Закону України "Про автомобільні дороги" та належної доступної і безпечної дорожньо-транспортної інфраструктури.

У 2021 році Устинівською селищною радою за рахунок коштів місцевого бюджету була виготовлена проектно-кошторисна документація на «Капітальний ремонт частини вулиці Ювілейна від буд.№ 14 до перехрестя з вулицею Об’їздна в смт Устинівка Кропивницького району Кіровоградської області». Рішенням сесії Устинівської селищної ради від 22.12.2021 року №1681 виділено необхідні кошти на реалізацію даного проекта в 2022 році. Але в зв’язку з введенням воєнного стану внесено зміни у Постанову Кабінету Міністрів України  від 09 червня 2021 року №590 , які забороняють, на даний час, здійснення видатків на зазначену ціль.

З метою поліпшення технічного стану та ліквідації аварійності дорожнього покриття 19 жовтня 2022 року працівниками КП «Комунальник» розпочата робота з часткового ямкового ремонту по вул. Ювілейна за рахунок власних коштів працівників Устинівської селищної ради .

Просимо з розумінням поставитись до ситуації. В Устинівській громаді будуть, по можливості, ліквідовані найбільші ями і відремонтовані лише найпроблемніші ділянки з асфальтовим покриттям. Решту відновимо після перемоги!Фото без опису

 

Віримо в ЗСУ! Все буде Україна!


Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь