A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

16 листопада - Міжнародний день толерантності

Дата: 16.11.2022 08:12
Кількість переглядів: 111

16 листопада в усьому світі відзначають Міжнародний день толерантності. Саме цього дня в 1995 році держави - члени Організації Об’єднаних націй з питань освіти, науки і культури зібравшись у Парижі на двадцять восьму сесію Генеральної конференції затвердили Декларацію принципів толерантності.

Статтею 6 декларації було урочисто проголошено цей день - щорічним Міжнародним днем толерантності. Для того щоб піднести громадську свідомість, звернути увагу на небезпеку, приховану в нетерпимості, протидіяти її проявам, сприяти формуванню психології толерантності та вихованню в її дусі.

Толерантність - це риса цивілізованого суспільства. Тому що люди, які хочуть жити в гармонії та порядку, ніколи не ображатимуть, принижуватимуть чи будуть завдавати шкоди людині з протилежними поглядами.

 

В черговий раз нагадуємо Вам, що 28 вересня 2021 року Оленою Зеленською презентовано електронну версію «Довідника безбар’єрності». Посібник покликаний зафіксувати нові норми безбар’єрної мови та стати гідом з коректного спілкування. Якщо ви не знаєте, як правильно сказати чи написати, обов’язково зазирніть до «Довідника безбар’єрності»: https://bf.in.ua/. Завдяки йому ви зможете легко оперувати безбар’єрною мовою – мовою без образ, яка поважає гідність людини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь