A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Прощання з Героєм

Дата: 27.11.2022 17:45
Кількість переглядів: 253

Сьогодні Устинівська громада попрощалася з гідним Сином, який загинув від рук російського агресора, жителем села Ганно-Требинівка – Петром Миколайовичем Середенком. Загиблого військового зустріли «живим коридором» в Устинівці, де було проведено урочисту церемонію прощання з Героєм. Далі кортеж з тілом Героя прослідував до рідного дому у Ганно-Требинівці, де й відбулися панахида та поховання загиблого.

Петро Середенко народився 01 квітня 1996 року в селі Ганно-Требинівка. Закінчив місцеву школу. До мобілізації проживав і працював у місті Нова Одеса Миколаївської області. З початку вторгнення росії був мобілізований до ЗСУ, отримав поранення, але пролікувавшись, повернувся у стрій. Та 19 листопада, під час стрілецького бою загинув поблизу населеного пункту Водяне Донецької області.

Провести мужнього воїна в останню земну дорогу, який пожертвував своїм життям заради незалежності України, миру та щастя кожного із нас, прийшло багато жителів Інгульського старостинського округу, військовослужбовці, найближчі та найрідніші люди.  

Пам’ять про Петра Миколайовича Середенка навічно залишиться у наших серцях.

Устинівська селищна рада, виконавчий комітет та депутатський корпус приносять щирі слова співчуття та підтримки у годину скорботи родині загиблого.

Вічна пам’ять загиблому Герою!


             


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь