A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Прощання з Віктором Когутом

Дата: 29.04.2023 15:24
Кількість переглядів: 99

Сьогодні, 29 квітня Устинівщина попрощалася з молодшим сержантом, водієм батальйону матеріального забезпечення Когутом Віктором Миколайовичем.

Траурний кортеж з тілом померлого захисника жителі Устинівки зустріли «живим коридором», схиливши у пошані голови та провели його до центральної площі селища для проведення урочистої церемонії прощання. Далі процесія відбула до села Седнівки для прощання з рідними, близькими, друзями.

Односельці також зустріли тіло військовослужбовця «живим коридором» та провели до рідної хати для проведення панахиди.

Народився Віктор Миколайович 26 вересня 1969 року у селі Седнівка. Закінчив Седнівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів, Кіровоградське училище зв’язку та Інгульське профтехучилище, де здобув професію тракториста-механізатора. Працював у КСП ім. Карла Маркса. 1988 року був призваний на строкову службу до лав збройних сил, звільнився у званні молодшого сержанта. Після звільнення із лав збройних сил  одружився та проживав у рідному селі і працював водієм у Устинівській районній державній лікарні ветеринарної медицини. 25 лютого 2022 року був мобілізований до ЗСУ. Та, на жаль, життя військового обірвалося на автодорозі Київ-Чоп в результаті дорожньо-транспортної пригоди. У Віктора Миколайовича залишилися мама, дружина, діти та онуки.

Сумуємо разом із родиною  Віктора Когута, низько схиляємо голови у скорботі. Пам’ятаємо кожного захисника, який віддав своє життя у жорстокій війні.

Нехай душа померлого військовослужбовця знайде вічний спокій.

Слава Україні! Героям Слава!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь