A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Прощання з Віктором Когутом

Дата: 29.04.2023 15:27
Кількість переглядів: 98

Устинівщина попрощалася з молодшим сержантом, водієм батальйону матеріального забезпечення Когутом Віктором Миколайовичем.

Траурний кортеж з тілом померлого захисника жителі Устинівки зустріли «живим коридором», схиливши у пошані голови та провели його до центральної площі селища для проведення урочистої церемонії прощання. Далі процесія відбула до села Седнівки для прощання з рідними, близькими, друзями.

Односельці також зустріли тіло військовослужбовця «живим коридором» та провели до рідної хати для проведення панахиди.

Народився Віктор Миколайович 26 вересня 1969 року у селі Седнівка. Закінчив Седнівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів, Кіровоградське училище зв’язку та Інгульське профтехучилище, де здобув професію тракториста-механізатора. Працював у КСП ім. Карла Маркса. 1988 року був призваний на строкову службу до лав збройних сил, звільнився у званні молодшого сержанта. Після звільнення із лав збройних сил  одружився та проживав у рідному селі і працював водієм у Устинівській районній державній лікарні ветеринарної медицини. 25 лютого 2022 року був мобілізований до ЗСУ. Та, на жаль, життя військового обірвалося на автодорозі Київ-Чоп в результаті дорожньо-транспортної пригоди. У Віктора Миколайовича залишилися мама, дружина, діти та онуки.

Сумуємо разом із родиною  Віктора Когута, низько схиляємо голови у скорботі. Пам’ятаємо кожного захисника, який віддав своє життя у жорстокій війні.

Нехай душа померлого військовослужбовця знайде вічний спокій.

Слава Україні! Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь