A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Виїзні рейди

Дата: 11.05.2023 10:45
Кількість переглядів: 67

Відповідно до плану роботи, 09.05.2023 року начальником служби у справах дітей, фахівцем із соціальної роботи Центру надання соціальних послуг, інспектором СЮП ВП Кропивницького районного управління поліції, старостою, у складі робочої групи з проведення профілактичних заходів (рейдів) «Діти вулиці», здійснювались перевірки умов проживання дітей в сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинах на територіях смт Устинівки, с. Березівки та с. Сонцеве.Фото без опису

В ході проведення рейду було вручено 1 попередження за ухилення від виконання батьківських обов’язків та 2 запрошення на засідання комісії з питань захисту прав дитини, обстежено 4 сім´ї, в яких виховується 12 дітей.

Проведено бесіди щодо притягнення до відповідальності за вчинення психологічного насильства над дітьми та ухилення від виконання батьківських обов’язків.

Робота в даному напрямку триває.

Служба у справах дітей Устинівської селищної ради нагадує, що психологічне насильство – це форма насильства, яка характеризується тим, що людина піддається сама або піддає іншу особу поведінці, яка може призвести до психологічної травми, включаючи тривогу, хронічну депресію або посттравматичний стресовий розлад. Цей вид насильства характерний у вигляді залякування, цькування (булінг), маніпуляцій, газлайтингу тощо.

Пам’ятайте, що психологічне насильство, на рівні з фізичним насиллям, є підставою для притягнення кривдника до адміністративної або кримінальної відповідальності!

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь