A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Обласний конкурс учнів мистецьких шкіл «Паросток»

Дата: 25.05.2023 13:07
Кількість переглядів: 58

24 травня у приміщенні Музичної школи №1 ім. Г.Г. Нейгауза міста Кропивницького за участі директора департаменту культури та туризму облвійськадміністрації Ул'яни Соколенко було проведено нагородження та концерт переможців Гран-прі обласного конкурсу учнів мистецьких шкіл «Паросток». Участь у Гала-концерті взяв переможець Гран-прі Лозовський Володимир, учень Устинівської мистецької школи.

Серед 401 номінанта з 38 мистецьких шкіл області, журі обрало 16 дипломантів-переможців Гран-прі обласного конкурсу учнів мистецьких шкіл «Паросток», а це: 1 нагорода у номінації «Фортепіано», 3 нагороди у номінації «Вокально-хорове виконання», 6 нагород у номінації «Народні інструменти», 5 нагород у номінації «Духові та ударні інструменти», 1 нагорода у номінації «Струнно-смичкові інструменти».

Ул'яна Соколенко зазначила, що всі без винятку учні мистецьких шкіл продемонстрували високий рівень своєї майстерності, здобутої внаслідок наполегливості у розвитку власного таланту, адже про це свідчать чудові відео-виступи та високі оцінки журі. А також, висловила настанову, щоб конкурсанти не зупинялися на досягнутому, примножували свої успіхи, досягали нових висот.

У номінації «Народні інструменти» Гран – прі  в обласному конкурсі учнів мистецьких шкіл «Паросток»  отримав Лозовський Володимир, учень КЗ «Устинівська мистецька школа» Устинівської селищної ради (викладач Лозовський Володимир Дмитрович).

Дипломом за зайняте призове ІІІ місце в обласному конкурсі учнів мистецьких шкіл «Паросток» у номінації «Вокально – хорове виконання» нагороджено Соколовську Софію, ученицю КЗ «Устинівська мистецька школа» Устинівської селищної ради (викладач та концертмейстер Лозовська Ірина Володимирівна).

Бажаємо викладачам та учням творчої енергії, безмежного натхнення і найшвидшої Перемоги в Україні!


Фото без опису Фото без опису  Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь