A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Сектор з надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами

День Сил спеціальних операцій Збройних Сил України!

29 липня в Україні відзначається День Сил спеціальних операцій Збройних Сил України. Мужність, сміливість, відвага та рішучість завжди супроводжують спецпризначенців. Воїни-спецпризначенці, діючи в зоні особливого ризику, продемонстрували свою високу ефективність, мужність і професіоналізм, незламний та непереможний бойовий дух, ставши прикладом виняткової військової доблесті та честі. У цей святковий день дякуємо вам за мужність, героїчне виконання обов’язків, військову звитягу і хоробрість. Разом з іншими підрозділами Збройних Сил ви робите найважливішу справу – захищаєте Батьківщину від ворога. Бажаємо козацького здоров’я, витримки, невичерпної енергії та сили духу.

07:49:11 29.07.2022

4 липня – День Національної поліції України

Щиро вітаю  усіх правоохоронців-поліцейських з професійним святом! В цей день хочеться від усіх мешканців Устинівської селищної територіальної громади висловити працівникам поліції слова щирої подяки за їх самовіддану працю, за те, що вони не рахуючись з особистим часом, в будні, свята та вихідні, часто ризикуючи своїм життям та здоров’ям знаходяться на бойовому посту, бережуть наш з вами спокій та правопорядок в державі. Нехай збуваються усі ваші мрії, бажання та сподівання, а поряд завжди будуть найрідніші для вас люди, друзі та колеги по службі, які завжди готові допомогти та підтримати, підставити вам своє надійне  плече.

14:21:13 04.07.2022

УВАГА! ДО ВІДОМА ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!

У зв’язку із трагічними подіями в Кременчуці Устинівська селищна рада нагадує всім закладам торгівлі та іншим громадським установам правила дій під час повітряної тривоги:  весь персонал та відвідувачі повинні негайно пройти у визначене безпечне місце, двері на вхід повинні бути зачинені. Під час повітряної тривоги перебувати на вулиці вкрай небезпечно! Станом на сьогодні немає «навчальних» чи «пробних» сповіщень сирен: усі вони справжні, і після того, як лунають, необхідно терміново пройти в укриття. Якщо немає можливості це зробити оперативно, треба залишатися вдома подалі від вікон, а найкраще – у приміщенні без вікон.

11:43:32 29.06.2022

Вручено орден дружині загиблого Героя

25 березня 2022 року за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Президентом України Зеленським Володимиром нагороджено орденом "За мужність" ІІІ ступеня нашого земляка Алхімова Сергія Миколайовича - старшого солдата (посмертно). Сьогодні, 06.06.2022 року Устинівським селищним головою Пеньковим І.О. та начальником 7-го відділу Кропивницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковником Шевченком А.О. орден вручено особисто дружині загиблого Героя

16:03:22 06.06.2022

Нагороди знайшли своїх Героїв

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Президентом України відзначено наших земляків - військовослужбовців:

08:23:45 17.05.2022

Шановні жителі Устинівської громади!

54-й день українські військові дають відсіч російським оккупантам. Коли лунає сигнал повітряної тривоги, ігнорувати його не слід, адже точно йдеться про небезпеку.  Точність російських ракет наразі під великим питанням, адже вони можуть втратити ціль і просто впасти на житлові будинки. А оскільки українська ППО збиває ракети, дотримання правил безпеки під час повітряної тривоги може врятувати життя і здоров’я. Коли ви чуєте сигнали тривоги, то це точно достовірні дані. Тому ігнорувати їх – це на свій страх і ризик. Звичайно, краще як мінімум відійти подалі від військових об'єктів, які можуть бути цілями. Але, як ми бачимо, противник завдає ударів і по телевежах, і по спорудах ОДА, навіть по лікарнях та дитячих садках. Велике прохання - не ігноруйте сигнали повітряної тривоги, бережіть себе!

14:01:06 18.04.2022

Вітаємо з професійним святом!

         Щорічно, 17 квітня, своє професійне свято – День пожежної охорони, відзначають працівники усіх аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, які боряться із наслідками надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру. На вас покладено нелегку та дуже почесну місію – захищати нас від вогняного лиха. Устинівська селищна рада, вітає всіх працівників 22 ДПРЧ 1 ДПРЗ Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області з професійним святом. Ваша професія об’єднує сильних духом, загартованих нелегкими випробуваннями, високопорядних людей. Ви присвятили себе боротьбі з вогнем та готові у будь-яку хвилину прийти на допомогу.

07:58:38 17.04.2022

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!!!

Шановні мешканці Устинівської громади! Звертаємо вашу увагу, якщо ви бачите підозрілих осіб, людей у військовій формі, які розмовляють російською або «ламаною» українською, поводять себе підозріло, розпитують, розглядають якісь будівлі, одразу повідомляйте поліцію за номером 102 та телефонуйте на гарячу лінію селищної ради 0983291306

14:01:34 06.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь