A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Почесний громадянин Устинівки

Дата: 13.01.2021 16:28
Кількість переглядів: 431

Фото без опису

10 січня 2021 року перестало битися серце Назаркевича Михайла Олександровича, нашого земляка, Почесного громадянина Устинівки.

Народився Михайло Олександрович 02 червня 1936 року в селі Малий Мідськ Костопільського району Рівненської області. Закінчив Чернівецький медичний інститут за спеціальністю «Лікувальна справа».

Але все його життя пов’язане з Устинівкою. З січня 1966 року до останніх днів життя працював лікарем-хірургом в Устинівській центральній районній лікарні. В січні 2009 року призначений завідуючим хірургічним відділенням лікарні. За більш ніж 50- річний період трудової діяльності Михайло Олександрович провів понад шість тисяч планових та невідкладних операцій. Практично кожній сім’ї в Устинівському районі лікар надав фахову допомогу. Його високий професіоналізм, відповідальність, чуйність та людяність цінували жителі селища та району. Як вияв вдячності за багаторічне служіння на ниві охорони здоров’я людей Устинівська селищна рада у 2012 році присвоїла Назаркевичу Михайлу Олександровичу звання Почесного громадянина селища.

Михайло Олександрович був надзвичайною людиною. Понад усе він любив і цінував людей, свою родину, та свою роботу за покликанням.

Світла пам'ять Назаркевичу М.О.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь