Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Дата: від до Скинути

Сторінка на стадії наповнення.

Сьогодні – День Української Державності!

Сьогодні – День Української Державності!

День Української Державності – свято, що є символом єдності, сили та незламного духу українського народу. Ми згадуємо та вшановуємо всі покоління українців, які виборювали нашу незалежність і свободу.

11:30 15.07.2024

П’ятдесята сесія селищної ради

П’ятдесята сесія селищної ради

12 липня відбулась чергова п’ятдесята сесія селищної ради восьмого скликання. В ній взяли участь 16 депутатів, також старости старостинських округів, начальники відділів і секторів селищної ради, керівники комунальних некомерційних підприємств селищної ради. З усіх питань порядку денного ухвалені одностайно рішення за проектами постійних профільних комісій ради.

13:08 13.07.2024

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Чергова п’ятдесята сесія Устинівської селищної ради восьмого скликання відбудеться

11:05 01.07.2024

Серце Мрії

Серце Мрії

За ініціативи заповзятих вихованців євроклубу "Мрія" комунального закладу "Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості" Устинівської селищної ради, підтримки Устинівської селищної ради в центрі селища Устинівка з допомогою заготівельно-сортувального підприємства ГО "ДолинськаВтормат"  встановлено пункт зі збору пластикових кришечок "Серце Мрії".

13:39 09.06.2024

Продовжуємо допомагати нашим Захисникам

Продовжуємо допомагати нашим Захисникам

Працівники Устинівської селищної ради продовжують допомагати Захисникам – жителям   територіальної громади. Протягом квітня – травня 2024 року зібрано 113190 грн.  власних коштів, які спрямовані  на їх потреби. Також до збору долучились члени спілки ветеранів МВС- 4500 грн. Загальна сума  коштів складає 117690 грн., яка спрямована відповідно до звернень:

13:31 31.05.2024

ОБЕРЕЖНО: ШАХРАЇ!

ОБЕРЕЖНО: ШАХРАЇ!

Низка сайтів-двійників пропонують українцям оформити грошову та матеріальну допомогу і здебільшого мають російське походження. Вони візуально схожі на сайти державних установ, міжнародних організацій та благодійних фондів, а тому переплутати дуже легко.

09:57 29.05.2024

Сорок дев’ята сесія селищної ради

Сорок дев’ята сесія селищної ради

21 травня секретар селищної ради Любов Омельченко за участі 16 депутатів провела чергову сорок дев’яту сесію селищної ради восьмого скликання. У пленарному засіданні взяли участь старости старостинських округів, начальники відділів і секторів селищної ради, керівники комунальних некомерційних підприємств селищної ради. З усіх питань порядку денного ухвалені рішення за проектами постійних профільних комісій ради.

16:25 22.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь