A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Змагання серед школярів з настільного тенісу

Дата: 05.03.2021 13:16
Кількість переглядів: 345

Фото без опису

На базі Устинівського БДЮТ відбулися змагання серед школярів з настільного тенісу. У них взяли участь шість команд з опорних шкіл Устинівського та Інгульського НВО, філій «Устинівська ЗШ І-ІІ ст.», «Степанівська ЗШ І-ІІ ст.», «Криничуватський НВК», «Криничненська ЗШ І-ІІІ ст..

 Юнаків розділили на дві підгрупи, дівчата грали в одній. Гра була цікавою і напруженою. Учасники, які вибороли І та ІІ місця, продовжили змагатись за звання чемпіона. За пісумками журі, серед юнаків чемпіонами стали Микола Андрієнко(І місце, Устинівське НВО), Василь Кицюра(ІІ місце, Криничненська ЗШ І-ІІІ ст.), Вячеслав Міщенко (ІІІ місце, Устинівське НВО).

Серед дівчат виборола І місце Валерія Гриджук (Інгульське НВО), Саша Денисенко (Криничненська ЗШ І-ІІІ ст.) – Аня Бурішенець (Устинівське НВО). У командному заліку переможцем визначено команду опорної школи Устинівського НВО. На ІІ місці – Інгульське НВО, на ІІІ – філія «Криничненська ЗШ І-ІІІ ст.

Юних тенісистів привітав головний спеціаліст відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Устинівської селищної ради Сергій Мудрак, вручивши переможцям грамоти та солодкі подарунки від ТОВ «Агрокомплекс». Переможці візьмуть участь в обласних змаганнях з тенісу, які відбудуться у м. Бобринці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь