A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Проведено профілактичний рейд «Діти вулиці»

Дата: 16.03.2021 09:55
Кількість переглядів: 503

          На минулому тижні провідним спеціалістом сектору служби у справах дітей Л. Карпяк, завідуючою  відділенням соціальної роботи центру надання соціальних послуг селищної ради А.Петренко,  інспектором сектору ювенальної превенції  Кропивницького районного управління поліції ГУНП в Кіровоградській області В. Присяжнюком, спільно з старостами  громад В.Хрущ, В. Любченком, Т. Гуслєнковою проведено профілактичний рейд  «Діти вулиці» на території сіл Криничуватка, Степанівка, Седнівка, Ганно-Леонтовичеве, Олександрівка.

        Обстежено житлово-побутові умови проживання 12 родин, в яких виховується  23 дитини,  які перебувають у складних життєвих обставинах та 1, яка перебуває під опікою, здійснено оцінки їх потреб.

  

          З батьками та законними представниками дітей проведено профілактичні бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків, створення повноцінних умов для проживання і виховання дітей, ведення здорового способу життя, недопущення випадків вжиття спиртних напоїв, вчинення насильства над дітьми та порушення  їх прав.  Наголошено на дотриманні протипожежної безпеки під час користування  пічним опаленням та електричними приладами.

         За результатами проведеного рейду 4 батькам винесено  офіційне попередження за неналежне виконання батьківських обов’язків, одну дитину направлено до КНП «Устинівська лікарня» для проведення медичного огляду та лікування, двох дітей тимчасово влаштовано в сім’ю патронатного вихователя. Трьох нововиявлених дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, поставлено на облік сектору служби у справах дітей Устинівської селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь