A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Успіхи юних природолюбів

Дата: 29.03.2021 13:24
Кількість переглядів: 360

         Відбувся обласний етап Всеукраїнського заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя країна – Україна», метою якого є пошук і розкриття нових юних талантів, формування в учнівської молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному і культурному житті країни, розвитку пізнавальної та творчої діяльності, формування екологічної культури.

         Приємно, що серед учнівської молоді Устинівщини є юні фотолюбителі, які люблять свій край, охоче подорожують місцевими стежками, милуються красою природи і за допомогою фотоапарата чи смартфона створюють справжні шедеври. А ще демонструють свої можливості в різноманітних конкурсах та здобувають гарні результати.

         Учениці Інгульського НВО Анна Кристиняк і Сніжана Федорова вибороли 3 місце (кожна в своїй віковій групі) в номінації «Живий світ». У цьому ж фотоконкурсі «Моя країна – Україна» в номінації «Пейзаж» має 3 місце  вихованець Будинку дитячої та юнацької творчості член євроклубу «Мрія» Даніель Рижков. Свої нагороди за зайняте 3 місце (оригінальні роботи) в обласному етапі Всеукраїнської природоохоронної акції «Горлиця звичайна – птах року 2020» одержали учениці Інгульського НВО Аліна Гриджук та Валерія Гриджук.

         Щиро вдячні керівникам гуртків Світлані Гребінці, Емілії Довгенко, Тетяні Гриджук, Марії Гуглі за допомогу у підготовці до обласних заходів. Приємно, що у нас зростають справжні природолюби, які помічають красу природи, зокрема птахів і тварин, та відображають її у своїх роботах. Вітаємо! Подальших вам творчих успіхів!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь