A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Шоста сесія селищної ради

Дата: 29.03.2021 14:02
Кількість переглядів: 1056

    26 березня відбулось перше пленарне засідання шостої сесії Устинівської селищної ради восьмого скликання. У ньому взяли участь 16 депутатів із 22.

    Було розглянуто 46 питань: прийнято рішення про надання у постійне користування Устинівському НВО земельної ділянки під Докучаєвською ЗШ І-ІІ ступенів та рішення про передачу земельної ділянки площею 6,5 гектара у державну власність для продажу права оренди на земельних торгах.

Затверджено перелік адміністративних послуг, які надаватимуться Устинівською селищною радою, рішення з питань, що стосуються КНП «Устинівський центр первинної медико-санітарної допомоги» та «Устинівська лікарня». Для першого підприємства затверджено програму розвитку та фінансової підтримки на 2021-2023. Затверджено також програму медико-соціального забезпечення населення на 2021-2025 роки, яка забезпечить техзасоби та лікарські засоби для осіб з інвалідністю. 

Внесено зміни до структури центру надання соціальних послуг (раніше терцентр) – додано дві посади фахівців соціальної роботи, які працюватимуть із сім»ями, що опинились у складних життєвих обставинах, не лише в Устинівці, а й у селах.

Не прийнято рішення щодо затвердження програми «Ветеран» Устинівської селищної ради.

    Затверджена програма розвитку фізичної культури і спорту на 2021 рік. виконання, а також зміни до програми економічного і соціального розвитку Устинівської селищної ради на 2021 рік, а відповідно і зміни до цьогорічного селищного бюджету, зміни до структури апарату ради – додатково планується ввести посади землевпорядників (на територіях колишніх сільських рад).

   Визначено одержувачів бюджетних коштів, в їх числі КП «Комунальник». На сільських територіях працюватиме по робітнику з благоустрою. Збільшено також фінансування на програму благоустрою населених пунктів, зокрема в частині, що стосується роботи КП «Комунальник».

Друге пленарне засідання щостої сесії селищної ради відбудеться 1 квітня 2021 року.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь