Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Шоста сесія селищної ради

Дата: 29.03.2021 14:02
Кількість переглядів: 1097

    26 березня відбулось перше пленарне засідання шостої сесії Устинівської селищної ради восьмого скликання. У ньому взяли участь 16 депутатів із 22.

    Було розглянуто 46 питань: прийнято рішення про надання у постійне користування Устинівському НВО земельної ділянки під Докучаєвською ЗШ І-ІІ ступенів та рішення про передачу земельної ділянки площею 6,5 гектара у державну власність для продажу права оренди на земельних торгах.

Затверджено перелік адміністративних послуг, які надаватимуться Устинівською селищною радою, рішення з питань, що стосуються КНП «Устинівський центр первинної медико-санітарної допомоги» та «Устинівська лікарня». Для першого підприємства затверджено програму розвитку та фінансової підтримки на 2021-2023. Затверджено також програму медико-соціального забезпечення населення на 2021-2025 роки, яка забезпечить техзасоби та лікарські засоби для осіб з інвалідністю. 

Внесено зміни до структури центру надання соціальних послуг (раніше терцентр) – додано дві посади фахівців соціальної роботи, які працюватимуть із сім»ями, що опинились у складних життєвих обставинах, не лише в Устинівці, а й у селах.

Не прийнято рішення щодо затвердження програми «Ветеран» Устинівської селищної ради.

    Затверджена програма розвитку фізичної культури і спорту на 2021 рік. виконання, а також зміни до програми економічного і соціального розвитку Устинівської селищної ради на 2021 рік, а відповідно і зміни до цьогорічного селищного бюджету, зміни до структури апарату ради – додатково планується ввести посади землевпорядників (на територіях колишніх сільських рад).

   Визначено одержувачів бюджетних коштів, в їх числі КП «Комунальник». На сільських територіях працюватиме по робітнику з благоустрою. Збільшено також фінансування на програму благоустрою населених пунктів, зокрема в частині, що стосується роботи КП «Комунальник».

Друге пленарне засідання щостої сесії селищної ради відбудеться 1 квітня 2021 року.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь