A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Електронні сервіси служби зайнятості – швидко, зручно, безпечно і оперативно !

Дата: 01.04.2021 16:05
Кількість переглядів: 1092

 З метою інформування про роботу електронних сервісів державної служби зайнятості  фахівцем Устинівської  районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості  Аллою Хохулею проведено семінар «Електронні сервіси державної служби зайнятості» для працівників Устинівської селищної ради .

  Фахівець центру зайнятості проінформувала заступника  селищного голови  з питань діяльності  виконавчих  органів    влади   Геннадія  Сусідка та працівників Устинівської селищної ради   про послуги служби зайнятості роботодавцям і населенню, що надаються із застосуванням сучасних електронних сервісів.

 Спеціаліст служби зайнятості зазначила “В наш швидкісний, мобільний час, світ перейшов на новий етап життя, де головну роль виконує інформація. На сьогодні інформація є одним з найцінніших ресурсів. У своєму прагненні зробити послуги максимально доступними та комфортними для клієнтів, Державна служба зайнятості активно впроваджує електронні сервіси з надання соціальних послуг громадянам та роботодавцям з використанням інтернет-технологій. Це «Електронний кабінет роботодавця», «Електронний кабінет безробітного», сервіс «Електронна черга» на порталі Державної служби зайнятості “.

Під час  заходу учасників детально ознайомлено з роботою електронних сервісів державної служби зайнятості, за допомогою яких можна безкоштовно, в зручний  час, дистанційно, в домашніх умовах отримати достовірну, корисну інформацію щодо можливості самостійного пошуку роботи, створення  резюме, навчання з розвитку  навичок, проходження тестових методик на визначення компетенцій для роботи в сфері, яка цікавить. Учасникам продемонстровано  презентацію «Електронних сервісів державної служби зайнятості»,

  Семінар проходив у формі діалогу, учасники   отримали відповіді на запитання, які їх цікавили.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь