A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Суботник у Седнівці

Дата: 05.04.2021 16:13
Кількість переглядів: 648

             3 квітня 2021 р. за участі старости Тетяни Гуслєнкової, небайдужих мешканців та  місцевих фермерів, одноосібників   відбувся суботник в  Седнівці. Прибирали  територію парку в центрі села.  Проведено очищення території від сміття, опалого листя та молодої порослі кущів та дерев. Завдяки директору Седнівського СБК  Демешко Н. Г.,  прибирання відбувалося під музичний супровід, що надзвичайно підіймало настрій.  Загалом було вивезено 2 автомобільних причепи, назбираних присутніми дітками пляшок, пакетів та іншого сміття та 7 тракторних причепів з гілками та листям, і це ще не повністю прибрана територія.

            Дуже приємно, що на заклик про проведення даного заходу відгукнулися активні та охочі до роботи люди. Тетяна Гуслєнкова подякувала за допомогу у прибиранні сім'ям Король, Максимцових, Грачових, Оксенюків, Олійників, Дібрівних, Гуслєнкових, Чуприни, Козіних, Шульги, Жукових, Йосипчуків,  а також громадянам  Сушильник В.Г., Максимцовій В.В., Блажко І. Г., Швецю В., Строїч Н., Баринову В., Петрашвілі Л., Новак І., Йосипчук Н., Король С., Нафайдову Ю., Демешко Н.Г., Блощаневич С., Цимбал А., Клименко А., Руссу М., Ігнатенко Т., Чопенко Н., Тараненко А., Цимбал Р.

           Окрема подяка  фермерам та одноосібникам за надану техніку для транспортування сміття та гілок:  директору ПСП «Седнівське» Мітерову О.М., Королю В.А., Постриганю В.С., Абарі Г. А., Абарі А.А. та Дорошенко С.Л.

            Сподіваємося на подальшу  співпрацю в інтересах  розвитку  громади.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь