A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулося засідання комісії ТЕБ та НС

Дата: 07.04.2021 16:16
Кількість переглядів: 313

В Устинівській селищній раді 06 квітня 2021 року о 14-00 год. відбулось засідання комісії з питань техногенно - екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якій головував селищний голова - Пеньков Ігор Олександрович.

В порядку денному розглядались такі питання:

         1) заходи щодо попередження нещасних випадків на водних об'єктах територіальної громади;     

2) вжиття заходів щодо попередження загибелі людей на пожежах;

3)заходи щодо запобігання та протидії масовим пожежам лісів, сільгоспугідь у весняно-літній період 2021 року на території Устинівської селищної територіальної громади;

4) приведення в готовність до використання за призначенням захисних споруд цивільного захисту;

5)кількість щеплень та стан захворюваності населення на гостру респіраторну хворобу COVID-19 на території Устинівської селищної територіальної громади.

Комісія вирішила:

1) Опублікувати в районній газеті «Трудівник Устинівщини» та розмістити на сайті Устинівської селищної ради прийняті зміни в законодавстві щодо підвищення розмірів штрафів за порушення правил пожежної безпеки в екосистемах.

2) Селищним головою ініційовано проведення робочої зустрічі з орендарями водних об’єктів, які знаходяться на території Устинівської селищної територіальної громади, з метою визначення необхідних спільних дій щодо попередження загибелі людей на орендованих ними водних об’єктах.

3) Рішенням комісії створено робочу групу, яка буде надавати методичну та практичну допомогу щодо усунення виявлених порушень правил пожежної безпеки в домогосподарствах громадян, які опинилися в складних життєвих обставинах.

4) До кінця квітня поточного року балансоутримувачам захисних споруд цивільного захисту, вжити заходи по наведенню порядку на підпорядкованих їм обєктах, та надати фотозвіт сектору з питань надзвичайних ситуацій селищної ради і бути готовими до перевірки.

5) По питанню кількості проведених щеплень та стану захворюваності населення на гостру респіраторну хворобу COVID-19 на території Устинівської селищної територіальної громади, доповіла т.в.о директора КНП «Устинівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Устинівської селищної ради  Саприкіна Л. І.

Щеплення буде продовжено при надходженні вакцини до КНП «Устинівський центр первинної медико-санітарної допомоги», бажаючі отримати щеплення можуть попередньо зареєструватися за вказаним номером телефону  096-994-28-30 в робочий час.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь