Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального закладу “Устинівського музею історії” Устинівської селищної ради

Дата: 13.04.2021 16:37
Кількість переглядів: 401

         Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні» , ,,Про культуру”,  «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури»,  рішення шостої сесії восьмого скликання від 26.03.2021 року №207 «Про  затвердження положення про порядок призначення на вакантну посаду керівників комунальних закладів культури” Устинівської селищної ради, розпорядження селищного голови від 12.04.2021 року №81-к “Про  оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального закладу  “Устинівського музею історії”  Устинівської селищної ради.

         Устинівська селищна рада  оголошує конкурс на заміщення вакантної посади  директора комунального закладу Устинівського музею історії”  Устинівської селищної ради.

         Директор комунального закладу Устинівського музею історії”  Устинівської селищної ради призначається за конкурсом на заміщення вакантної посади.       Права, обов’язки і відповідальність директора комунального закладу, умови його матеріального забезпечення, інші умови найму визначаються контрактом.

         Місцезнаходження комунального закладу: смт Устинівка,  вул. Мазуренка,46 (приміщення Будинку культури).

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів:

– вища освіта;

         – стаж роботи у сфері культури не менше трьох років;

– громадянство України;

– володіння навиками підготовки ділових документів, здатність за своїми діловими та моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати посадові обов’язки директора комунального закладу  Устинівського музею історії”  Устинівської селищної ради;

– вільне володіння державною мовою, володіння основними навиками роботи на комп’ютері з відповідними програмними засобами.

Не може бути призначена на посаду директора Устинівського музею історії”  Устинівської селищної ради особа,  яка:

 за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;

 має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;

– є близькою особою або членом сім’ї керівників органу, що відповідно до статутних документів здійснює управління комунальним закладом.

Документи, які необхідно подати для участі в конкурсному доборі:

заяву про участь у конкурсі (зразок додається) та про надання згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу), що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, адресу місця проживання, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку;

–  копію документа, що посвідчує особу;

копію документа про вищу освіту;

два рекомендаційні листи довільної форми;

– мотиваційний лист, складений у довільній формі.

За бажанням претенденти можуть подавати інші документи, які підтверджуватимуть  їх  професійні та/або моральні якості.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

Документи подаються особисто (або поштою), в паперовому вигляді, до відділу організаційно-правового забезпечення та персоналу Устинівської селищної ради, за адресою:  смт Устинівка, вул. Ювілейна, 2, каб.№29 (приміщення колишньої райдержадміністрації).

Документи приймаються з 13.04.2021 року упродовж 30 (тридцяти) календарних днів до 13.05.2021 року.

Особа пред’являє оригінали документів в день проведення конкурсного відбору, для участі в конкурсі, копії яких подаються до конкурсної комісії.

Дата формування конкурсної комісії з добору кандидатів на заміщення вакантної посади директора Устинівського музею історії”  Устинівської селищної ради20.04.2021 року.

Безпосередньо конкурсний відбір складається із співбесіди з кандидатами, під час якої заслуховуються публічні презентації проєктів програм розвитку  комунального закладу на один і п’ять років.

Про дату, час та місце проведення засідання конкурсної комісії Устинівська селищна рада інформує претендетів додатково, відповідно до засобів зв’язку, зазначених ними у заяві, не пізніше 10 календарних днів до фактичного проведення засідання комісії.

За додатковою інформацією щодо проведення конкурсного відбору можна звертатися за телефоном 0969900668Гончаренко Лариса Миколаївна, спеціаліст першої категорії відділу організаційно-правового забезпечення та персоналу  Устинівської селищної ради або на електронну адресу:   lotos2710@gmail.com.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь