A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Позачергова сьома сесія селищної ради восьмого скликання

Дата: 22.04.2021 10:16
Кількість переглядів: 660

20 квітня відбулася позачергова сьома сесія селищної ради восьмого скликання. На пленарне засідання прибуло 17 депутатів із 22. Вів сесію селищний голова Ігор Пеньков.

Порядок денний затвердили одноголосно. Практично одностайними були депутати і в прийнятті рішень. Зокрема, внесено зміни до селищного бюджету, які представила начальник фінансового відділу селищної ради Наталія Костянецька. Так, затверджено додаткову дотацію в сумі 353,8 тис. грн. для КНП «Устинівська лікарня», яку виділено із держбюджету. Розподілено вільний залишок у сумі 217,5 тис. грн., що мав селищний бюджет на 1 січня нинішнього року. Ці кошти спрямовано на фінансування цільових селищних програм для виконання заходів КНП «Первинна медико-санітарна допомога» (спецхарчування дитини-інваліда), відділу освіти, сім’ ї, молоді та спорту (дозволи на технічні будівлі, заробітна плата фахівцям, що працюють із дітьми з особливими потребами), підрозділу МНС (придбання пально-мастильних матеріалів), військкомату (на заходи, пов’язані з призовом).

На сесії затверджено Порядок виявлення, взяття на облік, збереження та використання безхазяйного майна, визнання спадщини відумерлою та прийняття такого майна у комунальну власність селищної ради.

Внесено зміни та доповнення до Програми соціального захисту населення Устинівської селищної ради на 2021 – 2025 роки, які не пов’язано з виділенням додаткових коштів.  При цьому уточнено, що одноразова допомога тяжкохворим та онкохворим надаватиметься в сумі 500 – 1000 грн. та визначено, що грошову допомогу буде надано 32 учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС до 35-річчя трагедії.

Ухвалено 59 рішень «Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства безоплатно у приватну власність до 2 гектарів».

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь