Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Вітаємо з перемогою!

Дата: 27.04.2021 13:15
Кількість переглядів: 396

З метою привернення уваги учнівської, студентської молоді, суспільства загалом до проблем сучасності, популяризації засобів мистецтва серед дітей та молоді,  ідей здорового способу життя, профілактики захворювань на базі комунального закладу позашкільної освіти «Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості» був проведений ХХVІ Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості, присвячений Всесвітньому Дню Землі на тему: «Здоров’я людства – відповідальність кожного» протягом березня – квітня місяців у два етапи (відбірковий – з 15.03.21 по 1.04.21. та он-лайн з 20-22.04.2021 року) у номінаціях: «Громадська думка», «Вокальне мистецтво» (солісти), «Художнє читання» (сольне), «Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво».

Талановиті учні Устинівщини стали переможцями першого (відбіркового) етапу і отримали запрошення оргкомітету на участь у другому  заключному  етапі Фестивалю, де гідно представили свої роботи у двох номінаціях: «Громадська думка», «Художнє читання» (сольне).

Учасником номінації «Громадська думка» стала команда Євроклубу «Мрія» КЗ «Устинівський БДЮТ» Устинівської селищної ради (Пінчук Руслан, Задорожна Анастасія, Трохименко Анастасія, Рижков Даніель, Слюсаренко Єлизавета, Козирь Аліна, керівники Григор Оксана Геннадіївна та Носачова Катерина Володимирівна. Робота в номінації відбувалася за трьома тематичними напрямками: «Медична реформа в Україні», «Школи сприяння здоров’ю. Реалії сьогодення», «Сучасні HELTHY - тренди». Результати приголомшливі! 

Із 40 команд учасників:

Рижков Даніель (доповідач) посів ІІІ місце в індивідуальній сесії ««Медична реформа в Україні»

Пінчук Руслан (доповідач) – ІІІ місце у тематичному напрямку «Школи сприяння здоров’ю. Реалії сьогодення»

Команда Євроклубу «Мрія» - III місце за тематичний проморолик - реклама здорового способу життя.

В номінації «Художнє читання» взяли участь 239 талановитих юних читців  20 областей України!

Журі визначало переможців за критеріями: відповідність темі фестивалю, дикція, творчий підхід, розкриття головної думки та художніх образів твору.

Цю номінацію представили дві учениці колективу «Смайл»  КЗ «Інгульське НВО «Інгульська ЗШ І-ІІІ ст» Устинівської селищної ради»  Андрішко Анастасія, Дорошенко Аріна, керівник Довгенко Емілія Костянтинівна. Андрішко Анастасія виборола ІІ місце у старшій віковій категорії з поезією Надії Красоткіної «В нас планети іншої не буде».

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь