A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти Устинівської селищної ради

Дата: 18.05.2021 17:22
Кількість переглядів: 353

17 травня 2021 року  відділом освіти, сім’ї, молоді та спорту Устинівської селищної ради проведено нараду з керівниками  закладів  загальної середньої освіти.

У роботі наради взяла  участь  заступник селищного  голови  з питань діяльності виконавчих органів ради  Наталія Сівова.

 Наталія Миколаївна акцентувала увагу учасників наради на необхідності продовження роботи щодо створення безпечного та комфортного освітнього середовища для учнів, закликала присутніх приділити особливу увагу  підготовці закладів освіти до нового навчального року, ефективно використовуючи кошти місцевого бюджету.

Учасники наради обговорили питання про організоване завершення 2020-2021 навчального року у закладах загальної середньої освіти Устинівської селищної ради, підготовку до проведення ЗНО для випускників 2021 року, набір учнів до 10-х класів за принципом профільного вивчення базових предметів, прийом учнів до 1-х класів у 2021-2022 навчальному році, інше.

З інформаціями із зазначених питань доповідали Олександр Сербіненко, начальник відділу  освіти, сім’ї, молоді та спорту Устинівської селищної ради  та головний спеціаліст відділу Людмила Колісник.

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь