Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Краса людської душі та історія рідного краю у творах наших земляків

Дата: 20.05.2021 09:06
Кількість переглядів: 928

З метою виховання у дітей  шанобливого ставлення до історичної пам’яті рідного краю,  любові і дбайливого ставлення  до рідної землі, - своєї «малої батьківщини», її історії, поваги до народних традицій і звичаїв, любові до рідної природи, 19 травня 2021 року в КЗ «Устинівське НВО «ЗШ І-ІІІ ст.»  була організована творча зустріч учнів 6-7 класів із жителем Устинівки,  краєзнавцем Криштопом М.К. та вчителем зарубіжної літератури, поетесою Корніченко Т.А.

Микола Кіндратович презентував учням книгу  «Нариси історії Устинівки», (видана нещодавно), автором якої він є та яка написана на підставі  фактів та подій з історії селища, його жителів, рідної школи. Тетяна Анатоліївна Корніченко представила  школярам свої поетичні напрацювання, зібрані у Всеукраїнських літературних альманахах «Ти і я», «Візерунки», книзі «Зоря материнства». Люди, природа, краса людської душі, патріотизм, любов до батьківщини і народу- основні наскрізні лінії творчості Тетяни Анатоліївни. Учитель та учні декламували вірші нашого земляка, поета, письменника Євмена Доломана, творчого вчителя школи, пам'ять про якого вічна у серцях її учнів, Людмили Щерюк, та свої власні про Устинівщину. Діти щиросердечно подякували гостям за змістовну розповідь, поетичні рядки про рідний край та гарний подарунок для шкільної бібліотеки- історичні нариси та поетичні збірки. 

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь