A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

ДОБРИЙ ПОЧИН...

Дата: 25.05.2021 15:52
Кількість переглядів: 373

На базі Устинівського музею історії Устинівської селищної ради   24 травня відбулася запланована презентація книги місцевого краєзнавця Миколи Криштопа "Нариси з історії Устинівки". Автор представив свій твір та подарував примірники видання музею історії, бібліотекам для дорослих і для дітей.              

 Примірник книги вручено також студентці історичного факультету Кіровоградського педуніверситету Тетяні Потокі-Ткач зі сподіванням збереження наступності поколінь у пошуково - дослідницькій роботі.

Аудиторію цікавили процеси збору матеріалів для книги , їх джерела та принципи відбору. Зустріч пройшла у невимушеній обстановці, адже участь у ній брали давно знайомі між собою люди і мова йшла про те, що єднає - далеке і не зовсім далеке минуле. В ім"я майбутнього. Бо всі знають, що стається з тими, хто не пам"ятає своєї історії.

Таким чином, цією першою ластівкою у новітній історії селища дано старт заповненню певного вакууму в царині знань про нашу минувшину. Історія рідного краю наповнюється конкретними подіями і фактами, які характеризують загальноісторичні процеси в державі.

Робота М.К.Криштопа не претендує на вичерпність чи академічну науковість, але в умовах відсутності систематизованих відомостей з історії нашого краю може використовуватись як одне з джерел на уроках, при підготовці рефератів, краєзнавчих дискусій тощо. Цікавою вона буде і для кожного жителя селища та його околиць. І, можливо, спонукає когось до нових досліджень. Як кажуть, у добру путь!

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь