A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Призначено керівників закладів охорони здоров’я

Дата: 31.05.2021 16:53
Кількість переглядів: 469

Відповідними розпорядженнями Устинівського селищного голови призначено з 24 травня 2021 року директором комунального некомерційного підприємства «Устинівська лікарня» Устинівської селищної ради Хильченка Ігоря Юрійовича, з 25 травня 2021 року директором комунального некомерційного підприємства «Устинівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Устинівської селищної ради Саприкіну Любов Іванівну, та укладено з кожним строкові трудові договори (контракти) строком на 3 роки (визначений законодавством термін від 3 до 5 років).

Призначення здійснено у відповідності до вимог чинного законодавства України та Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального закладу охорони здоров’я Устинівської селищної ради, затвердженого депутатами Устинівської селищної ради на сесії селищної ради 25 січня 2021 року.

Хильченко І.Ю. та Саприкіна Л.І. призначені на відповідні посади за поданням конкурсної комісії як такі, що відповідають встановленим вимогам та є переможцями конкурсу.

До складу конкурсних комісій входили: чотири представники Устинівської селищної ради (з них один - депутат Устинівської селищної ради) та чотири представники відповідного закладу охорони здоров’я.

З матеріалами, що стосуються організації та проведення конкурсів, можна ознайомитись на сайті Устинівської селищної ради за адресою: https://ustynivka-gromada.gov.ua/ .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь