A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Флешмоб учнів КЗ "Устинівське НВО "ЗШ І-ІІІ ст." до Дня захисту дітей "Україна- це ти!"

Дата: 01.06.2021 14:28
Кількість переглядів: 759

Сьогодні день дитинства – гарне свято!

І мирне сонечко згори нам шле привіт.

Пісень і радості, та щастя так багато…

Цей гарний день святкує цілий світ!

 

         Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. 1 червня в Україні як  і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Сьогодні святкували цей день і учні КЗ «Устинівське НВО «ЗШ І-ІІІ ст.». Ранкова урочиста лінійка розпочалася яскравим флешмобом «Україна- це ти!». Гарними словами звернувся до дітей з нагоди свята директор закладу В.А.Гавриш та  закликав всіх зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, щоб маленькі громадяни виросли гідними людьми й стали гордістю країни. На День захисту дітей завітала до школи заступник голови Устинівської селищної ради Н.М.Сівова- з привітаннями та побажаннями нашим дітям міцного здоров’я, добра, радості, щасливого дитинства, сяючих посмішок, та вручила подарунки Руслану Пінчуку та Рижкову Даніелю, активним учасникам Всеукраїнських конкурсів. Вірші про щасливе дитинство першокласників, «Грецький танок» у виконанні групи дівчаток- п’ятикласниць, пісня «Українці- ми єдина сім’я» у виконанні Юлії Пінчук- задали гарний настрій всім присутнім.

Не завадив дитячому святу  дощик та похмура погода .  Заходи продовжилися  у приміщенні школи за локаціями: «Казкова феєрія» та конкурс малюнків «Я маю право на відпочинок»- для учнів початкових класів, спортивна,  математичний квест «У пошуках скарбів», «Українознавча студія», віртуальна гра- екскурсія «Подорожуємо Україною», народознавча «Подорожуємо Грецією», правова «Я маю право на життя», «Червона книга України», «Подорожуємо світом». У шкільній бібліотеці проведено майстер- клас О.В.Жогло «Мяка іграшка своїми руками». Підсумки роботи в локаціях підведені. Наступна зупинка- святковий концерт у Будинку культури.

Щиро бажаємо вам, дорогі наші маленькі друзі, вашим батькам, родинам, миру, міцного здоров’я, щастя, добра .

Нехай дитинство буде яскравим, захоплюючим, сповненим любові та ласки!

Флешмоб

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь