A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулося свято з нагоди Дня захисту дітей

Дата: 02.06.2021 16:19
Кількість переглядів: 897

     01 червня 2021 року в приміщенні Будинку культури відбувся святковий концерт з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей за участю учнів КЗ «Устинівська школа естетичного виховання» Устинівської селищної ради.

     Розпочався захід зі звернення та привітального слова Устинівського селищного голови Пенькова Ігоря  Олександровича. Найкращі побажання звучали на адресу дітей та всіх присутніх.

     Не оминув увагою селищний голова і талановитих дітей вихованців КЗ «Устинівська школа естетичного виховання» Устинівської селищної ради.

      Неодноразовим переможцем та призером міжнародних, всеукраїнських та регіональних конкурсів є учень цієї школи - Володимир Лозовський, який отримав від  селищного голови пам’ятний подарунок.

    Юні вокалісти, танцюристи та  викладачі школи естетичного виховання подарували присутнім чудовий настрій, позитивні емоції та гарні враження.

      По завершенню свята окремим учням та колективам КЗ «Устинівська школа естетичного виховання» Устинівської селищної ради вручено Подяки відділу культури , туризму та культурної  спадщини Устинівської селищної ради.

      Всі учасники концерту отримали від селищного голови солодощі та подарунки від депутата обласної ради Мішенка Валерія Петровича.

                                      

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь