Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Шановні працівники засобів масової інформації! Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем журналіста.

Дата: 04.06.2021 15:47
Кількість переглядів: 439

    Це свято  тих, хто обрав нелегку та надзвичайно відповідальну справу – день за днем, занурюючись у бурхливий вир подій, першими дізнаватися про найсвіжіші новини, оперативно знайомити з ними населення, створювати об’єктивну картину нашого сьогодення. Адже свобода слова, вільна преса, достовірна інформація – це невід’ємні атрибути відкритого демократичного життя.

Сучасне суспільство неможливо уявити нині без інформації та комунікаційних мереж. Тому сьогодні воно, як ніколи, потребує уважного, розважливого погляду на факти, а головне – їх неупередженого осмислення та професійного оприлюднення.

    В день професійного свята бажаю вам, дорогі журналісти, доброго здоров’я і творчих успіхів, шани від людей, сімейних гараздів та особистого щастя! Сподіваюся, що ваше друковане та публічно мовлене слово завжди нестиме людям прагнення до злагоди, оптимізму, впевненості у майбутньому. Бажаю також вам родинного тепла і цікавих журналістських тем, високих рейтингів  та гарних новин!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь