Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Партнерство Бюро правової допомоги та сектору пробації

Дата: 18.06.2021 11:44
Кількість переглядів: 422

       Партнерство в пробації – це об’єднання, консолідація можливостей різних організацій та установ для забезпечення ефективності пробації, можливість удосконалення інструментів пробації, вирішення криміногенних потреб засуджених, що сприяє підвищенню безпеки в громадах. Завдяки партнерським організаціям проблеми клієнтів пробації вирішуються та в них з’являється шанс на повноцінне життя без спокуси вчинення нових правопорушень.

       Так, в рамках Меморандуму про співпрацю юристи Устинівського бюро з надання безоплатної правової допомоги Валентин Баранов та Наталія Пономар періодично консультують клієнтів пробації в приміщенні Устинівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області. Підобліковіпробації мають змогу звернутись зі своїми правовими питаннями, адже перебуваючи у конфлікті з законом, кожен має право на забезпечення його конституційних прав. Відповідно до статті 7 Кримінально-виконавчого кодексу України, «держава поважає і охороняє права, свободи і законні інтереси засуджених, забезпечує необхідні умови для їх виправлення і ресоціалізації, соціальну і правову захищеність та їх особисту безпеку». Спеціалісти Бюро постійно надають допомогу у вирішенні правових питань. До прикладу засуджені цікавляться особливостями відновлення документів, вирішення житлових спорів розірвання актів цивільного стану та інше. Надаються консультації також за темами: «Порядок реєстрації чи розірвання актів цивільного стану», «Твої права-надійний захист», «Як вирішити спір» та розповсюджуються інформаційні буклети.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь