A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Служба за контрактом: в Устинівці безробітні дізнавались про переваги служби в Збройних Силах України

Дата: 13.07.2021 11:21
Кількість переглядів: 401

Про переваги військової служби в Збройних Силах України за контрактом йшлося під час інформаційного семінару, що відбувся у приміщенні Устинівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Захід пройшов за участі представників відділення рекрутингу та комплектування Устинівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгена Чернікова та Олександра Манастирського.

На початку заходу фахівчиня районної філії Алла Хохуля нагадала присутнім про права та обов’язки безробітних, основні послуги державної служби зайнятості, сучасні підходи щодо їх отримання та можливості електронних сервісів.

Є.Черніков розповів про державні соціальні гарантії військовослужбовцям, які проходять військову службу за контрактом, зокрема: стабільне матеріальне забезпечення, безкоштовне медичне обслуговування, обов’язкове державне страхування, право на пенсійне забезпечення при звільненні з військової служби за віком та інше.

У свою чергу, О. Манастирський поділився власним досвідом несення служби за контрактом, проінформував про професії, які мають попит у військових частинах. Окреслив основні принципи відбору, порядку його проведення та строках військової служби. «Держава гарантує військовослужбовцям достатнє матеріальне, грошове та інші види забезпечення в обсязі, що відповідає умовам військової служби, стимулює закріплення кваліфікованих військових кадрів», – наголосив О. Манастирський.

Кожен бажаючий мав можливість особисто поспілкуватися з військовослужбовцями  та детально ознайомитися з умовами контракту, розмірами грошового забезпечення і отримати відповіді на всі запитання, які їх цікавили.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь