A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Про роботу робочої групи з перевірки дотримання протиепідемічних заходів

Дата: 20.07.2021 08:44
Кількість переглядів: 308

19 липня 2021 року робочою групою з перевірки дотримання протиепідемічних заходів в закладах торгівлі  проведено   роз’яснювально-профілактичну роботу щодо дотримання карантинних та протиепідемічних заходів на території Устинівської селищної територіальної громади  відповідно до статті 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» та з метою запобігання поширенню на території України коронавірусної інфекції COVID-19. Торгівля продовольчими та непродовольчими товарами повинна здійснюватися з дотриманням санітарних вимог та з урахуванням всіх рекомендацій, спрямованих на запобігання ускладнення епідемічної ситуації  внаслідок поширення коронавірусної хвороби (COVID-19).

Устинівська селищна рада нагадує, що перебування в громадських місцях без засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно, небезпечно для здоров’я та  тягне за собою накладення штрафу.

Рекомендуємо дотримання трьох простих правил протиепідемічної безпеки — дотримання дистанції, носіння маски та часте миття рук з милом , а також оброблення антисептичними спиртовмісними засобами.

 Бережіть себе та рідних!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь