Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Проведено рейд «Діти вулиці» та відвідано сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах

Дата: 11.08.2021 16:59
Кількість переглядів: 347

       На сьогоднішній день існує велика кількість сімей, в яких діти не отримують належного догляду та виховання, що породжує гостру проблему соціального сирітства. Тому, з метою виявлення на ранній стадії сімей, які не спроможні або не бажають виконувати батьківські обов’язки щодо належного утримання  та виховання  дітей, надання соціальних послуг сім’ям, попередження дитячої безпритульності  та бездоглядності на території Устинівської громади проводяться профілактичні рейди.

      11 серпня 2021 року завідувачем сектору служби у справах дітей Устинівської селищної ради Л.Карпяк та завідувачем відділення соціальної роботи Центру надання соціальних послуг А.Петренко  проведено профілактичний рейд на територіях сіл Криничне та Новоустинівка.

       В ході проведення рейду обстежено умови проживання 4 родин, в яких проживає 8 дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах.          

      Батькам надано рекомендації щодо належного догляду за дітьми, створення відповідних умов для їх проживання та виховання, забезпечення всіма необхідними засобами для повноцінного розвитку, а також наголошено на цільовому використанні державних коштів, які вони отримують  безпосередньо на утримання дітей.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь