A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

З початком навчального року !

Дата: 01.09.2021 13:33
Кількість переглядів: 491

         На урочистій лінійці в Криничуватському НВК за дорученням селищного голови Пенькова І.О. староста Віра Хрущ привітала всіх присутніх з Днем знань та побажала учням  міцного здоров’я та успіхів в опануванні шкільної науки, а також провести навчальний рік цікаво та плідно у взаєморозумінні з вчителями та батьками. А педагогам і батькам -  старанних і талановитих учнів, терпіння і витримки.

           Віра Вікторівна подякувала керівникам сільгосппідприємств Петренку А.А. та Петренку В.А., місцевим  орендарям за надану спонсорську допомогу у придбанні фарби для  шкільного паркану та спортивного майданчика, встановлення навісу та сходів і придбання вмивальника в дитячий садочок.

             Староста вручила подарунки: першокласникам – м’ ячі, старшим  учням -  тенісний набір,  ученицям Васільєвій Єві та Плаксієнко Поліні - олівці за участь у конкурсі малюнків до Дня Незалежності України. 

 

          Діловод Гордієнко В.С. за дорученням селищного голови Пенькова І.О. привітала учнів та вчителів  Жовтневої ЗОШ I ст.  з Днем знань та першим дзвоником і  побажала, щоб цей навчальний рік відкрив перед учнями нові горизонти, вчителям – творчого  натхнення, батькам – терпіння, уваги до своїх дітей. Вручила подарунки учням школи -  бадмінтон та м’яч.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь