A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Співпраця служби зайнятості з підприємцями – ефективний шлях підвищення рівня зайнятості

Дата: 02.09.2021 14:13
Кількість переглядів: 302

Уже традиційно у першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України, у нашій державі відзначається День підприємця. У  цей день  ми вітаємо енергійних, ініціативних людей, які зуміли організувати і успішно розвинути свою справу, людей, які не  тільки забезпечили роботою себе, але й інших, створивши нові робочі місця.

Певна кількість суб’єктів господарювання Устинівщини  вже оцінили  переваги у співпраці зі службою зайнятості та стали її постійними клієнтами та надійними соціальними партнерами. Таке партнерство та взаємовигідна співпраця забезпечує безробітних надійним місцем роботи, а роботодавців – кваліфікованими кадрами; стимулює керівників підприємств, установ, організацій та приватних підприємців офіційно оформлювати працівників у штат, виплачувати їм легальну заробітну плату та забезпечувати соціальні гарантії.

 Протягом  січня – серпня 2021 року  66 роботодавців  звернулися до  Устинівської районної філії  в пошуку працівників.  Забезпечено роботою 380 безробітних  громадян.   Широким попитом користуються професії  сфери агропромислового комплексу,  торгівлі та послуг.

 Прикладом тісної співпраці служби зайнятості з підприємцями  району , є співпраця з ФОП Ігнатенко Т.В. , яка  вже близько 20 років  активно співпрацює з районною філією . За період співпраці ,  за працевлаштування  чотирьох безробітних громадян на нові робочі місця  підприємець  отримала компенсацію  фактичних витрат зі сплати  єдиного внеску на загальнообов’язкове  державне соціальне страхування .  Тільки в поточному році за сприяння служби зайнятості підприємцем  було працевлаштовано 2 безробітних громадян , в тому числі   шляхом  стажування.

 Фізична особа- підприємець Москаленко  О.М., зареєструвала свою діяльність відносно недавно ( наприкінці 2018 року) , переїхавши з обласного центру . Проте,  за такий короткий період,   за сприяння служби зайнятості працевлаштувала  після проходження стажування    7    безробітних громадян, за яких отримала компенсацію фактичних витрат зі сплати  єдиного внеску на загальнообов’язкове  державне соціальне страхування.    

 Співпраця в різних напрямках налагоджена з фізичними особами –підприємцями   , які використовують найману працю Андріасян Р.А. ,  Дромашко О. А.,  Сіденко О.Ю., Шелевер Н.О.  та іншими підприємцями району. 

З нагоди професійного свята колектив  Устинівської районної філії  щиро дякує всім підприємцям за співпрацю! Бажаємо миру, домашнього затишку, міцного здоров’я, наснаги та успіхів у всіх починаннях. Добра вам і благополуччя, невичерпної енергії та завзяття, нових цікавих задумів і сили для їхньої реалізації!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь