A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Громадо, приєднуйся

Дата: 17.09.2021 15:46
Кількість переглядів: 521

 17 вересня   Устинівська територіальна  громада  приєдналася до проведення Всесвітнього дня прибирання, ініційованого громадською організацією «LET’S DO IT UKRAINE».

 У багатьох населених пунктах громади  жителі, об’єднавшись  вийшли на вулиці і дитячі майданчики, у парки  та прибудинкові території і провели масштабне прибирання.      

Активну участь в акції взяли працівники селищної ради, закладів освіти, культури, охорони здоров’я та активісти громади. Після прибирання затишно і охайно стало у селищному парку та дитячому майданчику,  центральній вулиці селища. Працівники КП «Комунальник» вивозили сміття та обкошували бур’яни.

        Активісти групи  «Захистимо Устинівку»  висадили  в парку жовто-блакитні  іриси  у формі тризуба та  серця, як символ любові та  поваги до своєї малої батьківщини. 

      Погодьтеся, приємно гуляти підметеними вулицями, тішитися погожим осіннім днем у впорядкованому парку чи разом з дитиною відпочивати на охайному дитячому майданчику.  Для цього потрібно не так багато, просто викинути обгортку з цукерки або пляшку від напою у смітник, не бути  байдужим коли нищиться   майно чи інвентар громадського користування, постійно наводити лад на прибудинкових територіях тощо , тому що  кожен своїм невеликим внеском вносить  зміни на краще у благоустрій громади.

 

 Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь