A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Про можливу затримку з відновленням газопостачання та початком опалювального сезону в навчальних закладах Устинівської територіальної громади

Дата: 12.10.2021 16:51
Кількість переглядів: 236

Про можливу затримку з відновленням газопостачання та початком опалювального сезону в навчальних закладах Устинівської територіальної громади

 

 
Через  високу ціну на природний газ приватні постачальники масово розривають договори з державними та комунальними організаціями, які були підписані раніше  за більш низькими цінами. В результаті школи та лікарні змушені проводити закупівлі природного газу з очікуваною вартістю від 35000 грн.  до 45000 грн.  за тисячу кубічних метрів.

Така ситуація не оминула і нашу громаду. Постачальник повідомив, що подальше   виконання договору за діючою ціною неможливе та  призведе до банкрутства. Меморандумом про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері постачання теплової енергії та гарячої води в опалювальному періоді 2021/2022 рр., підписаного 30.09.2021 року, визначено  постачальником природного газу для бюджетних організацій ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг".


ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг" готує проект договору постачання природного газу для укладання з бюджетними установами та організаціями на виконання Меморандуму про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері постачання теплової енергії та гарячої води в опалювальному періоді 2021/2022 рр., підписаного 30.09.2021 року. Проект договору на цей час проходить процедури погодження. Робота по затвердженню редакції договору має завершитися найближчим часом.  Устинівська селищна рада тримає дане питання на контролі та вживає необхідні заходи щодо відновлення газопостачання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь