A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Вітаємо захисників

Дата: 13.10.2021 13:01
Кількість переглядів: 353

    14 жовтня  в Україні відзначаємо День захисників і захисниць України, свято Покрова Пресвятої Богородиці та День Українського козацтва. Устинівська селищна рада щиро вітає  з цим святом мужності, доблесті та честі ветеранів, учасників АТО/ООС, військовослужбовців, воїнів запасу, батьків та матерів солдатів та зичимо здоров’я, добра,  щастя, злагоди вам і вашим родинам. Головне, щоб не гриміли вибухи, не плакали наші матері, а наші діти і внуки жили в заможній і процвітаючій країні  і відчували гордість за свою Вітчизну.

Особливі слова подяки і найщиріші співчуття  висловлюємо   сім’ям загиблих в АТО/ООС, тим хто втратив синів, чоловіків, братів. На жаль, для нашої невеликої громади – втрати дуже значні. З початку проведення антитерористичної операції - четверо загиблих: Федитник Віталій, Молозовенко Віталій, Правосудько Ігор, Смурага Олександр. Ці хлопці віддали найдорожче – своє життя , щоб захистити мир та спокій своїх родин та всіх українців. Разом з сім’ями загиблих ми у скорботі схиляємо голови перед пам’яттю про їхній героїчний  подвиг. Наші діти і внуки повинні знати і пам’ятати про те, що незалежність, свобода, мир і спокій  на нашій святій землі завойовані ціною тисяч молодих життів чудових хлопців і дівчат, цвіту нації.

Тож  сердечно вітаємо  всіх захисників і захисниць України  з чудовим святом та бажаємо  миру і благополуччя вам і вашим рідним! 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь