A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Перевірка дотримання карантинних заходів!

Дата: 20.10.2021 08:19
Кількість переглядів: 304

    Відповідно до постанови КМУ від 9 грудня 2020 р. №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», необхідним є  дотримання карантинних заходів  в умовах пандемії .

    18 жовтня 2021 року робочою групою з перевірки дотримання протиепідемічних заходів  проводилась роз’яснювальна робота та перевірка дотримання карантинних заходів у закладах громадського харчування, торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами  та інших об’єктах нагляду. Такі заходи спрямовані на недопущення поширення COVID-19 серед працівників та відвідувачів цих закладів. В 2-х закладах торгівлі виявлено незначні порушення: закінчився дезінфікуючий засіб та стерта розмежувальна стрічка.

    Керівникам даних закладів було рекомендовано мати в достатній кількості засоби для дезинфекції та поновити стрічку. Дотримання обмежувальних заходів залишається на контролі робочої групи постійно.

    Пам’ятайте, дотримуючись запроваджених правил -  ви допомагаєте не лише собі, а й оточуючим! Тож, бережіть себе та своїх рідних!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь