A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Фахівці ГУ Держгеокадастру у Кіровоградської області наголошують на безумовному виконанні вимог чинного законодавства щодо Державного фонду документації із землеустрою та оцінки земель

Дата: 03.11.2021 10:17
Кількість переглядів: 226

За даними Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області, станом на 30.01.2021 року загальна кількість документації із землеустрою та оцінки земель, яка внесена до електронного реєстру Державного фонду документації із землеустрою та оцінки земель, становила 400 903 примірники. З них переведено у електронний вигляд – 194 774. Решта, а це 206 129 примірників, була у паперовому вигляді.

Поточного року робота з даного напрямку продовжується. 4558 примірників  документації із землеустрою в електронній формі внесені до системи електронного документообігу Держгеокадастру (у ДокПРОФ). 9297 документацій із землеустрою відскановано (переведено в електронний вигляд) фахівцями Відділів у районах ГУ Держгеокадастру у Кіровоградській області. 10824 документації із землеустрою в електронному та сканованому вигляді внесені до електронного реєстру (Перелік документацій із землеустрою головного/регіонального/місцевого фонду документації із землеустрою у Кіровоградській області, яка передана до Державного фонду документації із землеустрою).

Звертаємо увагу розробників документації із землеустрою, що відповідно до пункту 9 Положення про Державний фонд документації із землеустрою та оцінки земель, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 листопада 2004 року № 1553 із змінами, внесеними згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 21 квітня 2021 року № 393, залежно від виду документації із землеустрою та оцінки земель та рівня проведення землеустрою розробник такої документації та розробник технічної документації з бонітування ґрунтів, економічної оцінки земель та нормативної грошової оцінки земельних ділянок, а також звітів про проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок через електронний вебпортал Держгеокадастру або через Єдиний державний вебпортал електронних послуг за заявою безоплатно передає документацію із землеустрою та оцінки земель в електронній формі у місячний строк після її затвердження з використанням кваліфікованого електронного підпису сертифікованого інженера-землевпорядника.

Подана документація без затвердження буде повертатися.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь