Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Рейд служби у справах дітей

Дата: 04.11.2021 08:41
Кількість переглядів: 321

     3 листопада 2021 року провідним спеціалістом сектору служби у справах дітей селищної ради І.Прідьмою спільно з старостою О.Шапошніковим, фахівцем із соціальної роботи  Центру надання соціальних послуг А.Усач, інспектором сектору ювенальної превенції Кропивницького районного управління  поліції В.Присяжнюком  з метою обстеження умов проживання дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах проведено профілактичний рейд в селах Новоігорівка та  Мар’янівка.

    За результатами проведеного рейду, відповідно до ч.1 ст. 184 КУпАП, підготовлено та направлено клопотання до відділення поліції про притягнення 2 батьків до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків, а саме не створення належних умов для повноцінного розвитку та виховання дітей, порушення прав дітей на здобуття повної загальної середньої освіти.

    Учасники рейду обговорили з старостою села шляхи подолання складних життєвих обставин, в яких перебувають діти.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь