A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

«Впевнено крокуємо в майбутнє»

Дата: 26.11.2021 13:53
Кількість переглядів: 217

    Днями, в рамках проведення обласної Декади  профорієнтації «Кар`єра: мрії та плани» фахівцями Устинівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості для учнівської молоді комунального закладу “Димитровське  навчально-виховне об’єднання “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів” Устинівської селищної ради” було проведено профорієнтаційний урок .

   Метою уроку було формування відповідального та свідомого ставлення молодих людей до вибору професії, активізації власних зусиль у працевлаштуванні та професійному  самовизначенні з урахунням потреб ринку праці .

    «Обираючи професію, слід враховувати усі компоненти готовності до професійного самовизначення: ставлення до праці, сформованість професійних інтересів, наявність спеціальних здібностей, чітку мотивацію, відповідність вимог професії до особистості, стан здоров’я, а також стан ринку праці та інше. Усе це є запорукою правильного та свідомого вибору професій», – наголосила А.Хохуля.

       Під час заходу учням було запропоновано пройти тестування, яке допоможе визначитись із вибором професії, чи сфери діяльності, використовуючи  профорієнтаційну платформу «Моя професія: консультаційна мережа».

     По завершеню заходу учні отримали  друковані інформаційні матеріали.

    Зустріч спонукала школярів ще раз серйозно  замислитись  над  важливістю свідомого вибору професії з урахуваням бажань, можливостей, а також реалій  місцевого ринку праці .

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь